Wijnrek 50x40x180 cm massief gerecycled hout

Materiaal: massief gerecycled hout Afmetingen: 50 x 40 x 180 cm (B x D x H) Afwerking: gepolijst, geverfd en gelakt Met 16 flessencompartimenten, 1 lade en 3 schappen In bootontwerp Legal Documents: Meer informatie over hoe je het kantelen van meubelen kunt voorkomen, vind je hier

 392,55

Uitverkocht

Artikelnummer: 247879 Categorie:
Beschrijving

Breng de luxe van een opvallend en vintage ontwerp in je interieur met ons op een boot geïnspireerde houten wijnrek!

Dit wijnrek in vintage stijl wordt het middelpunt van je interieur met zijn avant-garde ontwerp. Deze wijnkast is gemaakt van massief hergebruikt hout dat afkomstig is van planken, vloeren en steunbalken van oude, afgebroken gebouwen en kan bestaan uit verschillende houtsoorten, zoals grenen, teak, beuken, eiken, ceder, mangohout en acacia. Dit betekent dat het teruggewonnen hout de kenmerken van deze verschillende houtsoorten behoudt. Gerecycled hout is al verouderd, verweerd en gedroogd, waardoor het niet krimpt of buigt. Het prachtige vakmanschap en de aantrekkelijke houtnerven maken elk barmeubel uniek en enigszins anders dan de rest. De wijnkast is volledig handgemaakt en elke stap van het proces wordt met de grootste zorg uitgevoerd, of het nu polijsten, verven of lakken is. Met 16 flessenvakken, 1 lade en 3 schappen biedt het wijnrek voldoende ruimte voor het opbergen van je wijnflessen en enkele accessoires.

Belangrijke opmerking: kleuren en houtnerven kunnen per meubel verschillen, waardoor elk van onze wijnrekken uniek is. De levering is willekeurig, wat de exclusiviteit en individualiteit van je product garandeert.

Waarschuwing: om kantelen te voorkomen moet dit product met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen aan de muur gemonteerd worden.

  • Materiaal: massief gerecycled hout
  • Afmetingen: 50 x 40 x 180 cm (B x D x H)
  • Afwerking: gepolijst, geverfd en gelakt
  • Met 16 flessencompartimenten, 1 lade en 3 schappen
  • In bootontwerp
  • Legal Documents:

    Meer informatie over hoe je het kantelen van meubelen kunt voorkomen, vind je hier

Extra informatie
Gewicht 34,68 kg
Brand

vidaXL

Color

Bruin

Delivery Time

4

Number of packages

2

Combineer met deze accessoires.