Boekenkast met 3 schappen 60x24x109 cm bewerkt hout sonoma eik

Kleur: sonoma eiken Materiaal: bewerkt hout Afmetingen: 60 x 24 x 109 cm (B x D x H) Met 3-laags ontwerp Montage vereist WAARSCHUWING: monteer dit product met bijgeleverde materialen aan de wand, om eventueel kantelen/omvallen te voorkomen Let op: schroeven en pluggen voor wandbevestiging zijn niet inbegrepen. Gebruik schroeven en pluggen die geschikt zijn voor je muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig alle instructies. Legal Documents: Meer informatie over hoe je het kantelen van meubelen kunt voorkomen, vind je hier

 46,27

Uitverkocht

Artikelnummer: 800867 Categorie:
Beschrijving

Deze boekenkast heeft een strak en klassiek ontwerp en is zowel een decoratieve als een praktische aanvulling op je interieur.

De kast is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat waardoor hij stevig en duurzaam is. De boekenkast is ontworpen met 3 ruime vakken. Hij biedt voldoende opbergruimte om je tijdschriften, boeken, dvd’s, multimedia-apparaten en decoratieve spullen geordend en binnen handbereik te houden. Bovendien is dit meubel zeer veelzijdig omdat het ook een perfecte opbergoplossing is voor in je hal of andere woonruimte.

Het boekenrek is eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Het is eenvoudig te monteren.

  • Kleur: sonoma eiken
  • Materiaal: bewerkt hout
  • Afmetingen: 60 x 24 x 109 cm (B x D x H)
  • Met 3-laags ontwerp
  • Montage vereist
  • WAARSCHUWING: monteer dit product met bijgeleverde materialen aan de wand, om eventueel kantelen/omvallen te voorkomen
  • Let op: schroeven en pluggen voor wandbevestiging zijn niet inbegrepen. Gebruik schroeven en pluggen die geschikt zijn voor je muur. Raadpleeg bij twijfel een professional. Lees en volg zorgvuldig alle instructies.
  • Legal Documents:

    Meer informatie over hoe je het kantelen van meubelen kunt voorkomen, vind je hier

Extra informatie
Gewicht 16,8 kg
Brand

vidaXL

Color

Bruin

Delivery Time

4

Number of packages

1

Combineer met deze accessoires.