Bijzettafel met 1 lade vintage luchtvaartlook

Materiaal: houten frame met aluminium panelen Totale afmetingen: 40 x 40 x 60 cm (L x B x H) Gedecoreerd met stalen schroeven Inclusief 1 lade en 1 onderplank De lade is bekleed met een zwarte, katoenen stof

Artikelnummer: 242115 Categorie:
Beschrijving

Dit hoogwaardige bijzettafeltje in luchtvaartstijl kan in iedere kamer worden geplaatst. Dankzij het strakke en compacte ontwerp kan hij ook gebruikt worden als bijzettafeltje, salontafel of nachtkastje.

Dit bijzettafeltje in luchtvaartstijl heeft een lade voor kleinere spulletjes, zoals sleutels, notitieblokken, pennen en andere snuisterijen; het onderste schap geeft je extra ruimte om spulletjes op te bergen of tentoon te stellen. Het tafelblad kan gebruikt worden om eten of drinken op te plaatsen, of andere decoratieve spulletjes zoals fotolijstjes of kamerplanten.

Dit bijzettafeltje is gemaakt van massief hout en het oppervlak is bekleed met stukjes gepolijst aluminium die geaccentueerd zijn met stalen schroeven. Hierdoor is het tafeltje extreem duurzaam. Gladde randen en het retro handvat geven het tafeltje een unieke uitstraling.

  • Materiaal: houten frame met aluminium panelen
  • Totale afmetingen: 40 x 40 x 60 cm (L x B x H)
  • Gedecoreerd met stalen schroeven
  • Inclusief 1 lade en 1 onderplank
  • De lade is bekleed met een zwarte, katoenen stof
Extra informatie
Gewicht 12,5 kg
Brand

vidaXL

Color

Zilver

Delivery Time

3

Number of packages

1

Combineer met deze accessoires.